top of page

Kroni'S Only

Public·1868 Kroni

Salam tuan'S sekalian, nak tanya berkenaan lokasi Aku, Kau & Slatan. Saya search Panggung Asia kat Google Map dia tunjuk Setor Gombak. Betul ke lokasi tu?

Muzakkir
Ashraaf Azhar

@Everyone stream SKL full album here 👇🏻

https://slatan.world/

mhaxirfan22
nazmisup VEVO
DonFawwaz
onigirisara

cuma nak tahu… event kali ni sesuai ke nak mosh? #tanyakroni

AMPG Worldwide
A H

ᴍᴇᴍʙᴀᴄᴀ ɪᴛᴜ ᴊᴀᴍʙᴀᴛᴀɴ ɪʟᴍᴜ

Selamat Pagoi semuanya @Everyone, Min ada nak sampaikan #infopening yang penting untuk kesejahteraan semua hadirin. Min encourage yakni menyarankan semua hadirin buat COBID testing before sampai ke kaunter registration.


SLATAN sudah adjust dengan 1 medic proS dari Lab2u untuk hadir dengan dua solution.


  1. Book self test verification di website Lab2u dan selesaikan segala hal hanya dari rumah.

K
hakslatan
ammar danial
O

⚠️ PERHATIAN⚠️ @Everyone #infopenting. Mohon sebarkan ke group sebelah untuk kesejahteraan bersama semasa hari kejadian 👍🏼



Syahir Adli Abd Rahim
K
O
Faris Petra

Salam sejahtera @Everyone , min dah buka extra 50 tickets untuk ke event ya

💪🏽




ferheidy zarith
ammar danial
M
I D B M

https://www.dataran.online/event-details/


fatinathirah885

@Everyone

Tolong sebarkan#infosahih ni ke group sebelah:


Min akan cancelkan unpaid order (32 tickets) untuk beri laluan kepada mereka yang masih mencari.


‼️TIME: 8PM‼️

ferheidy zarith
Tg.Dnsh
AdamPadawan
mohdmuhaimin52

@Everyone boleh cuba plan ahead trip ke BSYNC LIVE KL gunakan public transportation dengan apps Moovit 👇🏾


https://bit.ly/39CDGKb 🛠 Setting awal ❌ kalut 🫡

Khalishah Muslee
T Z
Faaara Suhana
Z

Persoalan sebenar min x pasti, tapi sekadar info


Cakap kat bestie tiket dah nak habis 🫣🥱

ferheidy zarith
Malz.Net
jafnimizi
mohdmuhaimin52

Perhatian Semua. #infopenting


Website dataran.online tengah down. Tapi masih boleh beli tiket melalui apps Spaces by Wix.

Boleh beritahu kroni diluar boleh beli tiket di link ni.

Terima kasih, jasamu di kenang

B E
    bottom of page